Over mij

Schrijven, onderzoeken en interviewen waren de aspecten van mijn studie maatschappijgeschiedenis die mij het meest aanspraken. Op zoek naar een stage kwam ik in contact met ondernemersvereniging VNO-NCW West, die voor webteksten en korte interviews met hun leden wel iemand konden gebruiken. In de voor mij behoorlijk onbekende ondernemerswereld kon ik mijn journalistieke en communicatieve vaardigheden goed ontwikkelen. Na afloop van mijn stage waren beide partijen enthousiast over het verloop en kreeg ik een baan aangeboden als parttime communicatiemedewerker. Nog altijd werk ik voor VNO-NCW West en is de bron van boeiende ondernemers, interessante lobbydossiers en geweldige netwerkmogelijkheden niet opgedroogd.
Meer over mij? Neem contact op!

Meer over mij:

Vanwege mijn parttime dienstverband bij VNO-NCW West pakte ik daarnaast een aantal freelance schrijfklussen op. Al snel werden dit er meer en begon ik mijn eigen tekstbureau. In de afgelopen jaren heb ik met Van der Meulen Tekst & Beeld voor verschillende opdrachtgevers uiteenlopende content geproduceerd. Door de combinatie van werkzaamheden heb ik mij breed ontwikkeld en kan ik als allround tekst-, beeld- en communicatieprofessional uit de voeten.

Nóg meer over mij:

“Het liefst werk ik met organisaties en onderwerpen die me aan het hart gaan. Zoals duurzaamheid, sociale thema’s en verantwoord ondernemerschap. Verhalen die ik belangrijk vind, maar dan wel op een manier die toegankelijk is en ruimte laat voor verschillende perspectieven.”

Toch nog meer weten?

Als geboren en getogen Hagenees is Den Haag nog altijd mijn standplaats, maar ik ben door het hele land actief en inzetbaar. Benieuwd wat wij samen kunnen maken? Of wil je meer weten over mij en mijn werk? Neem contact op!