Opdrachtgevers

Voor verschillende opdrachtgevers heb ik uiteenlopende opdrachten gedaan. Vanuit brede ervaring ben ik in staat communicatie op maat te bieden voor iedere organisatie. Het uitgangspunt is dat ik betrokken wil zijn bij projecten die mij aan het hart gaan. Dus maatschappelijk gedreven onderwerpen, zoals ecologisch of sociaal, liggen mij het best. Neem contact op met mijn opdrachtgevers voor een referentie.

Sinds de oprichting van e-Ability, importeur van innovatieve mobiliteitsproducten, ben ik betrokken als communicatieadviseur en klankbord. Bijvoorbeeld bij het schrijven van een communicatie- en marketingplan. En natuurlijk ook bij de uitvoering daarvan.

Voor het netwerk Groene Groeiers doe ik interviews met opkomende duurzame ondernemers, achtergrond verhalen en verslagen van bijeenkomsten.

Voor de campagne Watt Je Moet Weten over de Informatieplicht Energiebesparing heb ik interviews afgenomen met ambassadeurs. In dit geval met zowel video’s als teksten en sociale media ondersteuning.

Als tekstschrijver voor Opnaarde100.000 heb ik artikelen geschreven over mensen met een arbeidsbeperking en bijgedragen aan nieuwsbrieven, folders en thema-magazines.

Voor De Normaalste Zaak heb ik interviews afgenomen binnen de organisatie en een communicatie-advies geschreven over de verhouding tussen de landelijke en regionale netwerken van DNZ.

Bij het project Roadmap Next Economy van de Metropoolregio Rotterdam Den Haag heb ik verslagen, webteksten en achtergronden geschreven.

Voor Bereikbaar Haaglanden heb ik een serie interviews gedaan met werkgevers die slimme mobiliteit stimuleren bij hun werknemers.

Meer weten over mijn werk of op zoek naar referenties? Neem contact op.