Boodschap in beeld

Het verschil tussen een amateurfilmpje en een professionele video is in een oogopslag zichtbaar. Daarom was ik direct enthousiast toen ik de kans kreeg een cursus te volgen bij Videonieuwsbericht. Door de basis van journalistiek filmen en monteren te leren, kan ik video’s produceren voor uiteenlopende doeleinden. Na mij eerst zelfstandig verder te hebben ontwikkeld, heb ik vervolgens voor verschillende opdrachtgevers heb ik video’s opgenomen en uitgebracht. Samen brengen we jouw boodschap in beeld.

Ik maak toegankelijke video’s voor redelijke prijs. De onderstaande voorbeelden zijn deels vanuit mijn werkzaamheden als communicatiemedewerker bij VNO-NCW West tot stand gekomen en deels uit freelance opdrachten door Van der Meulen Tekst & Beeld.

Ben je op zoek naar een:

  • videoverslag,
  • sfeerimpressie,
  • bedrijfsvideo,
  • teaser bij artikel,
  • productfilm?

Om tot de best mogelijke video te komen, ga ik altijd eerst het gesprek met potentiële klanten aan. Waar zijn zij precies naar op zoek? Zelf heb ik altijd ideeën heb over de beste manier om een boodschap over te brengen, maar de wensen van de opdrachtgever zijn natuurlijk leidend. Benieuwd hoe wij jouw boodschap in beeld kunnen brengen? Neem daarvoor gerust contact op.